Pub siden 1991

Fortsatt like populære i dag

Med tredelte lokaler: bar/pub, konsert/party og nattklubb

Martins åpnet dørene første gang 16. mai 1991. Den gang lå våre lokaler i Storgata 27 og rommet 100 personer. Året etter ble det laget en improvisert uteservering som besto av plaststoler og bord samt et mobilt tappetårn. I 1993 var uteserveringen så populær at vi bestemte oss for å gjøre den til en ordentlig del av Martins.

Uteservering ble en umiddelbar suksess

Før sommeren i 1994 la vi fliser i hele bakgården. Vi hadde bygget «Norges lengste bar» langs hele siden, laget dansegulv med full lysrigg i midten, og sveiset opp den legendariske «heisen til helvete»-DJ-bua. Uteserveringen ble en umiddelbar suksess med 600 besøkende hver fredag og lørdag, i tillegg til 200 mennesker innendørs.

Fant raskt et nytt lokale

12. juni 2001, ble Martins rammet av en tragedie: Martins (og dermed også et av Lillestrøms eldste hus) brant ned. Det ble en aldri så liten «landesorg» i Lillestrøm, men til alles glede fant vi raskt et nytt lokale. Seks måneder senere, 21. desember 2001, åpnet «nye» Martins i Storgata 11. Vi rommer i dag ca. 750 mennesker, har to heltidsansatte og ca. 50 deltidsansatte, i tillegg til innleid vaktselskap og rengjøringsfirma. Våre lokaler er tredelt: bar/pub, konsert/party og nattklubb.